Aktywne Wpisy
xBURNx +65
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
kluskizserem +1
Kurde poznałam obiecującego typa na tindere, może tym razem będzie inaczej niż jak 838393919284838172 poprzednich razy
Przerabiałem tę wiedzę na studiach pod względem teorii i zastanawiam się czy warto sobie wrócić do tego tematu, aby startować na stanowisko juniorskie z tą wiedzą. Czy zostawić sobie ten wątek do rozbudowania jak dostanę etat.
#programowanie
Warto jednak nadal wiedzieć jak to działa.
@KorelacjaProkrastynacji:
Praktycznie nigdy.
Od tego są biblioteki, w których ktoś już to napisał. I zazwyczaj zrobił to 10 razy lepiej, niż Ty zrobisz kiedykolwiek, więc po prostu szkoda na to czasu, skoro możesz po prostu
@RandomowyMirek: Czyli wystarczy praktycznie podstawowa wiedza o klasach, strukturach i interfesach. Podstawy programowania obiektowego, aby przez ORM zmapować w klasach bazę danych+ dodać
@marciner: Byłbyś w stanie rzucić paroma takimi hasłami, żebym się nie ograniczył tylko do kilku zagadnień? Chodzi np. konkretnie o jakieś generatory wykresów, grafik itp? Czy bardziej pod względem tego, co się dzieje w back end?
Required:
Minimum of a B.S. in Computer Science, MIS or related degree and five (5)years of related experience or a combination of education, training and experience.
Experience as Java developer in Financial Services industry (preferred,not required)
Deep understanding of object oriented concepts, data