@Lookazz: miód, musztarda, oliwa, ocet winny, słodka papryka, świeżo mielone sól i pieprz. Proporcje według uznania. Ja kierowałem się smakiem. Wrzucę to do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni na ok 40 minut.
@kacperinjo: dam znać na pewno. Ja muszę raczej tonować smaki, żeby dziecko zjadło. Twój przepis był bazą, improwizowałem.
@L3stko: tylko dobrze solą skontruj słodycz, żeby Ci lizaki nie wyszły:) - limona ok ale tyci tyci - to nie karwa dresing :) - po lekkim zdjęciu glazury op!erdolił bym to w gniecionych płatkach kukurydzianych i na papierze w piekarniku. Życzę smacznego.
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
#jedzenie #gotujzwykopem #tanieczgarami
Daj znać, jak wrażenie :)
@kacperinjo: dam znać na pewno. Ja muszę raczej tonować smaki, żeby dziecko zjadło. Twój przepis był bazą, improwizowałem.
@Konkol: nawet mi nie godej, ino czekom na słońce. Jak jutro zasmakuje to na pewno powtórzę to z grilla. Poradzisz powoniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Konkol: nawet mi nie godej, ino czekom na słońce. Jak jutro zasmakuje to na pewno powtórzę to z grilla. Poradzisz powoniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A do czego slonce? Wystarczy opiekacz elektryczny i jedziesz