Aktywne Wpisy
3x32 +4
Jako że groźby nuklearne Rosji ostatnio są zbywane śmiechem przez lekkoduchów, przewiduje niebawem użycie taktycznego, niewielkiego ładunku atomowego gdzieś na Ukrainie. Najprawdopodobniej w jakiegoś typu zgrupowanie ukraińskiego wojska w DRL lub pod Kharkivem. Ale się fajniaki zdziwią, że taktyczna broń jądrowa została użyta. Pytanie co zrobi zachód? I co zrobią chińczycy którym nie w smak taki rozwój wypadków? #wojna #ukraina
Ranger +1
Jak oduczyć miesięcznego bombelka, że jedyna pozycja, w której się nie płacze to mając go na rękach stojąc lub chodząc? Był normalny, ale coś mu się pomieszało w głowie.
#dzieci #tatacontent
#dzieci #tatacontent
Dziś mamy 17.02.2018 a ja przeglądam folder SPAM w e-mailu i widzę, że wynajmujący wysłał e-mail 30.01.2018, że z dniem 01.02.2018 zmieniają rachunek bankowy do opłat.
Dnia 01.02.2018 nieświadomy tego spamu wysłałem normalnie na "stary" numer z umowy jak co miesiąc od pół roku.
W e-mailu dopisali, że proszą o potwierdzenie otrzymania wiadomości.
W umowie mam, że zmiana rachunku nie wymaga aneksu umowy.
Każą mi zapłacić jeszcze raz 1.5k zł na nowy rachunek + odsetki bo wiadomość była odpowiednia.
Co to za patolowskie zagranie? Wynajem od agencji.
Bo na umowie mają 'biuro@nazwafirmy.pl' i taki dodałem do priorytetowych e-maili w skrzynce a wiadomość o zmianie konta przyszła z 'kontakt@nazwafirmy.pl'