@mati1990 Taaa na pewno. Z mojego doświadczenia to piątkowi studenci najbardziej nie ogarniają w pracy. Jak założenia projektowe nie są idealne i trzeba rzezbić, jak deadline jest na wczoraj, jak trzeba rżnąć głupa przed klientem, jak jest stres i presja czasu... zgadnij kto wyedy czuje się jak ryba w wodzie? W dodatku "pracowici" ludzie mają tendencję do marnowania masy czasu, tracenia go na dopieszczanie pierdół zamiast na to co w danej chwili
@mati1990: C++, Java, C#, Prolog, Erlang, Javascript, Python, Lisp... no rzeczywiście jak będę się #!$%@?ł ze wszystkimi językami a przyda mi się może z jeden, dwa, to zachęci mnie to do studiowania itd xD Uczenie się wszystkiego i niczego to najgorszy rak.
@TheFlash: kolejny informatyka to nie tylko programowanie ( ͡°͜ʖ͡°), budowa sieci zastosowanie przełączników, różnice w protokołach routingu, ogólna zasada działania przełączania i rutowania
@mati1990: ...czyli gówna których osobiście nie lubię i też mi się nie przydadzą. Ostatnio rozmawiałem z jednym fajnym doktorem na uczelni i twierdzi podobnie jak ja, studia informatyczne są zbyt ogólne.
#studbaza #smutnaprawda #przegryw
Komentarz usunięty przez autora