@Tutanchanon: AleBrowar to żaden koczkodan. Może 5 lat temu. Smoky Joe ostatnio piłem w 2015 r. na WFDP i utwierdziłem się w przekonaniu, że nie znoszę torfu, wędzonek i elementów w----y w piwie.
@Tutanchanon: Ciężko śmieszkować, nazywając ich browarem koczkodan, skoro są od dawna dostępni w każdym markecie, tak jak Grodziskie, Pinta i Fortuna. ( ͡°͜ʖ͡°)
Ja jeszcze potem piłem z browaru Baba Jaga ichniejszy Extra W----y Stout i to był koniec. Bleee. Wolę eksperymentować z chmielami np. z RPA w jasnych stylach, jak na p----------o piwowara-neofitę przystało. (⌐͡■͜ʖ͡■)
@brass: Czyli dla >95% ludzi pijących p--o w Polsce, bo taki jest udział koncerniaków. A poza tym, Atomowy Morświn z pasty to p--o browaru Golem, a Natarcie Pszenicy to żart z Ataku Chmielu Pinty, stąd też uniwersalność mema.
@red7000: Browar Golem nawet nie istniał w momencie powstania pasty. Co dopiero jego p--o. P--o to nawiązanie do pasty - nie odwrotnie. Pozdro i poćwicz.
Ja jeszcze potem piłem z browaru Baba Jaga ichniejszy Extra W----y Stout i to był koniec. Bleee. Wolę eksperymentować z chmielami np. z RPA w jasnych stylach, jak na p----------o piwowara-neofitę przystało. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przecież Browar Koczkodan to inaczej Browar Kormoran.
Chyba nie.
Browar Golem nawet nie istniał w momencie powstania pasty. Co dopiero jego p--o. P--o to nawiązanie do pasty - nie odwrotnie. Pozdro i poćwicz.