Aktywne Wpisy
Hej Murki!
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w
iamthewalrus +182
Dni Otwarte Motorsport Capsule dla #acleague
Dnia 24 i 25 lutego (sobota i niedziela) w godzinach 12:00-15:00 będą miały miejsce oficjalne drzwi otwarte dla wszystkich kierowców sezonu GT3.
Miejsce spotkania: Motorsport Capsule Warszawa - ul Wielicka 42
Prawo wstępu do lokalu będą miały wszystkie osoby które do piątku 23 lutego zapiszą się do sezonu i opłacą opłatę wpisową.
Na miejscu czekać na Was będą wszystkie sprzęty do śmigania i testowania kompletnie za darmo, mamy nadzieję, że pojawicie się liczną grupą (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Będzie to jedna z pierwszych okazji w historii naszej społeczności aby spotkać się i pogadać na żywo (ง✿﹏✿)ง
LICZYMY NA WAS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZAPRASZAMY
#acleague #assettocorsa #simracing