Wpis z mikrobloga

Mirki chcę zaplacic za kurs internetowy, jednak jedyna mozliwosc to platnosc przez dotpay i mam dwa pytania:
-dotpay jest bezpieczny? przy zakladaniu konta wymagaja podania numeru dowodu osobistego
-to dziala podobnie jak paypal? moge isc do zabki, wplacic pieniadze, dostaje paragon z kodem i wpisuje to na stronie i wtedy pieniadze mam na swoim koncie online?

#visa #dotpay #bankowosc #payu #zabka #kiciochpyta #pytanie
  • 2
  • Odpowiedz
@Telofaza: Nie trzeba zakładać konta, żeby zapłacić przez Dotpay. Konta to są raczej dla tych, którzy chcą odbierać płatności, a nie je wykonywać.

Tam gdzie kupujesz ten kurs wybierz metodę płatności Dotpay, następnie wybierz z listy swój bank i zrób normalny przelew. Dotpay to taki sam pośrednik szybkich płatności jak PayU, czy Przelewy24.
  • Odpowiedz
Jak wyżej, jeżeli chcesz tylko zapłacić, to wybierasz swój bank, logujesz się itd. - wszystko jest naprawdę proste. No i bezpieczne - dotpay to jeden z największych pośredników płatności u nas na rynku, aż jestem trochę w szoku, ze na nich (chyba?) wcześniej nie trafiłeś ;) luzik, płać i sie niczym nie przejmuj ;)
  • Odpowiedz