Aktywne Wpisy
programista30k +231
kimunyest95 +122
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Jeszcze jakby nie chcieli za towar zbyt duzo cebulionow to by bylo mile ;)
Rozumiem, ze z zakupow jestes zadowolony ;)
Z ciekawosci, na jakiej podstawie akurat te sklepy wybrales? Bo zgaduje, ze nie wszedles z buta do pierwszego lepszego sklepu. Wygraly z innymi cenowo, asortymentem, czy czyms innym?
Nie chodzi mi o kupno po taniosci, chcialbym zeby przede wszystkim towar byl dobrej jakosci, ale nie musi to byc Docle Gabbana wsrod
PS Pewnych progów cenowych nie przeskoczysz...
Kolega mi kiedyś mówił, że on kupił "końcówkę" płytek w pawilonie wystawienniczym Chemobudowy.
Co do CeramCity & MaxFliz - to są spoko o tyle, że oba sklepy są w zagłębiu remontowym na Zakopiance i mają duże ekspozycje i można na nich coś ciekawego podpatrzyć.
Dzieki wszystkim za pomoc (temat dalej otwarty, jakby ktos jeszcze chcial zabrac glos w sprawie).
Przy okazji wolam @Ziner