Aktywne Wpisy

KwasneJablko +104

MallaCzarna +7
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś

#programowanie #csharp
Jak odkryłem i opanowałem Linq, to potrafiłem składać zapytania z wieloma Selectami, typami anonimowymi, GroupJoinami, które zajmowały dziesiątki linijek :D
Tylko potem debugowanie i performance takich rozwiązań jest tragiczna.
A czytelność też spada po kilku metodach złożonych razem.
Plus koniecznie należy zapoznać się, w którym momencie Linq wykonuje kod i kiedy należy wykonać .ToArray czy .ToList().