Aktywne Wpisy
Sigfried +78
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +223
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
#zegarki
Komentarz usunięty przez autora
@Kajtore: Chyba najlepiej poprosić kogoś kto zajmuje się robieniem pasków - na grupie na facebooku (Czasoholicy np.) albo na forum KMZiZ. Najlepszy stosunek ceny do jakości otrzymamy,
A jak chcemy tanio to można kupić K. REDA albo Horido, ale to już w sklepie/allegro. Jak na ekspozytorki albo do
Komentarz usunięty przez autora
@betyng trzeba napisać to podrzucą Wam dane. Ja kiedyś kupowałem na kmziz jakieś samoróbki ale takie za 30 zł do radzieckich ale to dawno. Użytkownik MagMa. Nie były jakieś hiper ale w tej cenie nic leszego na pewno bym nie znalazł.
Do 50 zł kupowałem też Horido - wydawały mi się spoko. Wszystkie droższe zegarki (3 xD tak to sama taniocha) mam na bransoletach.