#majsterkowanie #pomysl #kamienica #zima #wegiel Hej mam pytanie jest tu może ktoś kto , mieszka w kamienicy w ktorej nie ma okna od piwnicy i opał musi nosić przez klatkę, jak sobie z tym radzicie ?:P jakies pomysły , rozwiazania ?
@UltimaThule: ja preferuje drewno z racji że 4.5 metra kosztuje u mnie 325zł, myślałem nad tym aby skladowac najpierw u ojca gdzie ma okno do wrzucania potem kupic 20 toreb z auchana i ladowac i co jakis czas wozic busem i nosic do swojej piwnicy
@sayinn: to zależy jak masz daleko do noszenia. U mnie to ok. 1,5h ze sprzątaniem po wszystkim wychodziło. Drewna miałem tylko tyle co do rozpalania więc trudno mi powiedzieć.
@sayinn: Mieszkam na czwartym w kamienicy. Moim największym przyjacielem w tej kwestii jest torba z ikei. Palę brykietem drzewnym. Na raz jestem w stanie wziąć 4 paczki. A tak poza tym to życie jest ciężkie kolego ( ͡°͜ʖ͡°)
Hej mam pytanie jest tu może ktoś kto , mieszka w kamienicy w ktorej nie ma okna od piwnicy i opał musi nosić przez klatkę, jak sobie z tym radzicie ?:P jakies pomysły , rozwiazania ?
A tak poza tym to życie jest ciężkie kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sayinn: Z ikei wieksza chyba... No i pancerna.