Wpis z mikrobloga

@Perkele93: Oh, na jednym przykładzie potrafisz zaprzeczyć przykładowi, i nie uwzględniasz przykładu zwanego dosłownie przykładem..

Krula bardzo łatwo zaorać, i tak zmarnować szansę, no sorki :)
@gipson_90: by. "Nawrócone kuce" to chyba gorsze od "bezgranicznie wiernych kucy". Korwina wbrew pozorom ciężko zaorać. Ma on swoje bonmoty, ale to tak jakby ktoś mówił, że jesień to najfajniejsza pora roku, na co "nawrócony kuc" - ale większość lubi lata i byłby dumny, że kogoś "zaorał" tą ripostą. Korwin często wyraża dziwne opinie, i mimo że robi to podniesionym głosem, przez co wydaje się, że czyni to autyratywnie to większość
@ebismolarek ale po #!$%@? mi to piszesz, tak jakbym go nie znał, nawet z nim rozmawiałem jak był w moim mieście i w wielu aspekach się zgadzamy i przyznał mi rację, więc gdzie tu zaoranie mnie. Co ty mi w ogóle piszesz.
@gipson_90: bo pjerdolisz, że go strasznie łatwo zaorać. Ja twierdzę, że to polityk #!$%@?, jednak szalenie błyskotliwy i jeśli nie rozmawiacie o jakichś najnowszych filmach, czy muzyce (sprawach, którymi on się kompletnie nie interesuje) to nie idzie wręcz go zagiąć.