W IndieGala do sprzedaży trafił bundle m.in. z grami z serii Larry (⌐͡■͜ʖ͡■)
Za 3.99$ dostaniemy: – Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards – Leisure Suit Larry 2 Looking For Love (In Several Wrong Places) – Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals – Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work – Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out – Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail – Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude Uncut and Uncensored – The Great Art Race – Twickles – Ceville – Pizza Connection – Pizza Connection 2
@Lookazz: Czyli kupsko. Potrzebuję uruchomić przeglądarkę internetową, która włącza się 30-60s (nie uwzględniając aktualizacji) i wpieprza 300-400MB ramu żeby sobie pograć w 20 letnią gierkę ( ͡°ʖ̯͡°)
@Rewowler_Ocelot: @Lookazz: @andrewbeechwood: Bardziej mnie #!$%@? mnie po prostu sama platforma steam - ram dodany jako argument przy okazji. I tak jestem #!$%@? gościem z obrazka bo oszczędzam ram jeśli mogę mimo posiadania kilkunastu GB xD
Ale wracając... Z żadnym inną aplikacją (po za każdą apką w javie oczywiście xD) nie miałem nigdy tyle problemów co ze steamem. To mi się nie chce z serwerami połączyć, to mnie wyloguje
@Rewowler_Ocelot: Super, a ja używam od 9 lat i ostatni problem miałem w tą sobotę kiedy pierwszy raz uruchomiłem steama od kilku miesięcy - #!$%@? #!$%@? wymagał dwóch restartów żeby łaskawie nie wyświetlał mi informacji, że "usługi steam są obecnie niedostępne" a chciałem tylko klucz dodać do biblioteki.
Najlepiej jak w tamtym roku steam #!$%@?ł mi cały profil łącznie z grami "bo tak" i #!$%@? "co mi zrobisz?" xD
@Kryspin013: moje doświadczenia ze Steamem są zupełnie odmienne, bez sensu się tak licytować, ale napiszę ci tylko, że ten czas uruchamiania to albo wyolbrzymiasz, albo masz coś nie tak z kompem... 30-60 sekund?
Dawanie DRM na steamie na kilkudziesięcioletnie gry to zwykłe #!$%@?ństwo. Na steamie potrafią wychodzić nowe gry bez DRM-ów a pazerni wydawcy się boją, że ktoś 20 letnie gry #!$%@? np taki Team17:
Wiem, zrobiłem to zaraz po tym. Przy okazji nie jest łatwo to znaleźć na stronie.
chyba mnie nie zrozumiałeś. Te gry nie mają żadnego dodatkowego zabezpieczenia. Dla niektórych Steam do sklep i platforma do grania, ja ją dodatkowo traktuję jako formę DRM ;)
Jeśli wymagają uruchomionego steama to jest drm, jeśli nie to nie ma. Sam steam w sobie jest DRM-em i nawet
Za 3.99$ dostaniemy:
– Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards
– Leisure Suit Larry 2 Looking For Love (In Several Wrong Places)
– Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
– Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work
– Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out
– Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail
– Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude Uncut and Uncensored
– The Great Art Race
– Twickles
– Ceville
– Pizza Connection
– Pizza Connection 2
https://www.indiegala.com/leisure-suite-larry-steam-bundle
#staregry #gry #retrogaming #nostalgia #steam #podrywajzwykopem ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #indiegala #bundle #lowcygier
Ale wracając... Z żadnym inną aplikacją (po za każdą apką w javie oczywiście xD) nie miałem nigdy tyle problemów co ze steamem. To mi się nie chce z serwerami połączyć, to mnie wyloguje
Najlepiej jak w tamtym roku steam #!$%@?ł mi cały profil łącznie z grami "bo tak" i #!$%@? "co mi zrobisz?" xD
PS
Dawanie
@Kryspin013: chyba mnie nie zrozumiałeś.
Wiem, zrobiłem to zaraz po tym. Przy okazji nie jest łatwo to znaleźć na stronie.
Jeśli wymagają uruchomionego steama to jest drm, jeśli nie to nie ma. Sam steam w sobie jest DRM-em i nawet