Wpis z mikrobloga

@Kokos: Kiedyś prosiłem żebyś mnie nie wołał - powiedziałeś, że to sprawka polubienia poprzedniego wpisu. Teraz trochę przeginka, że wołasz mnie dlatego, że wykopałem znalezisko półtorej roku temu.
Nie chcę dodawać na czarnolisto, bo może kiedyś wpadnie coś ciekawego i obejrzę, ale nie chcę być wołany do każdego filmiku z tej imprezy.
  • Odpowiedz
@Kokos: Mogłeś np. nie spamować 1000 osób, które wykopały? Wykopanie czegoś nie jest zgodą na spam.
Wykopałem tylko dlatego, że fajna inicjatywa i fajny filmik, ale to nie była zgoda na wołanie po wsze czasy.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bmbcz01: czyli mam nie informować ludzi o pojawieniu się materiału, który jest w podobnej tematyce co materiał, który wykopali, bo 5% z nich sobie nie życzy?

• Odpowiedz
@Kokos: Dokładnie tak. A jak chcesz wołać na te swoje filmy to zbuduj spam listę w normalny sposób zamiast wołać każdego kto wykopał jakieś tam znalezisko dawno temu.
Wyobraź sobie jakby to było, gdyby każdy czyje znalezisko wykopałem wołał nawet do 1,5 roku od jego wstawienia. A potem na zwrócenie uwagi miałby wielkie oburzenie "to po c--j wykopywałeś jak nie interesują cię przypadki pająków składających jaja w ludzkim uchu" -
  • Odpowiedz
@Kokos: Po pierwsze - jakich was wszystkich? Mówisz o 70 osobach z 1000 zawołanych, które zaplusowały?
Po drugie - ja wymyślam dziwne metody? Od kiedy danie plusa lub wykopanie znaleziska to zgoda na wołanie?
Po trzecie - wcześniej wołałeś plusujących wpisy. Teraz się fejm przestał zgadzać, wpisy na mirko mają mniej plusów, bo większość osób ma w dupie tą twoją pasję to wołasz wszystkich, którzy wykopali znalezisko półtorej roku temu.
  • Odpowiedz
@Kokos: ja jestem też trochę oburzony ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo to znalezisko z ok. 1.5roku i wykopałem tylko dlatego, że w Chełmie (pustym mieście na końcu świata) ... no dobra amiga jest spoko ale całkiem jej nie rozumiem.
  • Odpowiedz