Aktywne Wpisy
Kolanka +389
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
#amiga #retrocomputing
@tr00ci0: Toć po uj wykopywał znalezisko! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcę dodawać na czarnolisto, bo może kiedyś wpadnie coś ciekawego i obejrzę, ale nie chcę być wołany do każdego filmiku z tej imprezy.
Wykopałem tylko dlatego, że fajna inicjatywa i fajny filmik, ale to nie była zgoda na wołanie po wsze czasy.
Wyobraź sobie jakby to było, gdyby każdy czyje znalezisko wykopałem wołał nawet do 1,5 roku od jego wstawienia. A potem na zwrócenie uwagi miałby wielkie oburzenie "to po c--j wykopywałeś jak nie interesują cię przypadki pająków składających jaja w ludzkim uchu" -
Po drugie - ja wymyślam dziwne metody? Od kiedy danie plusa lub wykopanie znaleziska to zgoda na wołanie?
Po trzecie - wcześniej wołałeś plusujących wpisy. Teraz się fejm przestał zgadzać, wpisy na mirko mają mniej plusów, bo większość osób ma w dupie tą twoją pasję to wołasz wszystkich, którzy wykopali znalezisko półtorej roku temu.
Zbuduj sobie normalną listę zamiast wkurzać ludzi chamskim wołaniem.