@tomala92 @enforcer @LittleWhite @Albania95 @czikapu nie wiem kto to, ale podejrzewam, że ta sama osoba, która jakieś pół roku temu dała mi za wycieraczkę kartkę z napisanym "( ͡°͜ʖ͡°) usuń konto!"
@KornixPL: dobra dobra. Przyznaj się, że sam sobie na swoim aucie narysowałeś tylko w celu wstawienia tego na mirko po to, żeby chociaż losowi ludzie z internetu myśleli, że masz jakichkolwiek znajomych.
@KornixPL Na całe szczęście dzisiaj to nie moja sprawka, chociaż nie powiem, jak przejeżdżam przez twoje okolice to rozglądam się za twoim peżo ( ͡°ʖ̯͡°)
@KornixPL Za pierwszym razem to nawet nie wiedziałem , że ktoś taki jak Ty istnieje ( ͡°ʖ̯͡°) Widziałem , że teraz innej furki trzeba szukać. Większa to i łatwiej znaleźć (。◕‿‿◕。)
#samochody #motoryzacja #heheszki #glupiewykopowezabawy
Pewnie z tyłu zostawił wiadomość "usuń konto" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@enforcer
@LittleWhite
@Albania95
@czikapu nie wiem kto to, ale podejrzewam, że ta sama osoba, która jakieś pół roku temu dała mi za wycieraczkę kartkę z napisanym "( ͡° ͜ʖ ͡°) usuń konto!"
Na całe szczęście dzisiaj to nie moja sprawka, chociaż nie powiem, jak przejeżdżam przez twoje okolice to rozglądam się za twoim peżo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A na serio to szukaj, szukaj, niedługo go nie będzie :(
Za pierwszym razem to nawet nie wiedziałem , że ktoś taki jak Ty istnieje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Widziałem , że teraz innej furki trzeba szukać. Większa to i łatwiej znaleźć (。◕‿‿◕。)