Wpis z mikrobloga

@Andris00: Przecież widzę jak wygląda rzeczywistość. Nikogo nie naganiam, sam Ci zresztą napisałem, że krypto w terminie kilku miesięcy pewnie spadną. Sam się cieszę że jebło, nareszcie będzie cisza i będzie można sobie w spokoju poakumulować. Tylko nie wiem po co wstawiać po raz 652665688 wykres bańki i pisać, że spadnie, każdy już to widział. Ci którzy wiedzą jak zarabiać zarabiają, reszta traci lub śmieje się z tych którzy tracą.
  • Odpowiedz
jemu zalezy zeby to jako tako dzialalo, zeby nie wyjsc z reka w dupie, ale wiem ze nie popiera naganiania.

@skiter: Ale mnie to j---e czy rośnie czy spada :) Nikogo nie namawiam, każdy powinien znać ryzyko i trzeba sobie zdawać sprawę z dynamiki tego rynku. BTC pewnie będzie zahaczać o $4000-$5000 prędzej czy później, ale czy to jest powód do tego, żeby wstawiać ten j----y obrazek bańki po raz
  • Odpowiedz
@Smule: zle mnie chyba zrozumiales, mnie nie chodzilo o to czy rosnie czy spada, tylko o to ze to ogrywasz i na tym zarabiasz o tyle ;) - wiec im dluzej ta s---------a up/down bedzie trwac tym lepiej/wiecej zarobisz :P
  • Odpowiedz
@skiter: Ale ja na to nie mam żadnego wpływu.

Zresztą widać nawet po Tobie że nie akceptujesz ani nie lubisz tego rynku i wolisz powiedzmy forex. I nie ma w tym nic złego. Tylko, że ty nie n----------z wykresami pękającej bańki ani nie śmiejesz się z tego, że ludzie tracą kasę i to jest spoko :)
  • Odpowiedz
@Andris00: za dużo zarobiłem, aby na tym stracić, wyciągnąłem kilkudziesieciokrotnosc swojego wkładu, a wkład był pieciozerowy. Jedyne czego żałuję, to że nie przeprowadziłem się do innego kraju, bo polski US nie daje mi spokoju. Pozdro dla nocoinerow i pracowników banków, serdecznie was zachęcam do dalszego pajacowania na tagu, jesteście moją niewyszukaną rozrywką
  • Odpowiedz