Wpis z mikrobloga

w #crashbandicoot w pierwszym etapie w ktorym jest kolorowy gem do zdobycia (chyba kolorowy, niby zielony) wedlug interfejsu są 82 skrzynie do rozbicia, ale czyszząc wszystko mam 28 skrzynek i nie zalicza mi mimo że robie to bez zgonu :(
#!$%@? się, czy czegoś nie wiem?

#ps4
  • 7
  • Odpowiedz
troche to nie pykło jak na moj gust, bo musimy sie pomeczyć pierw z kolorowymi żeby mieć możliwość zebrania tych latwiejszych bialych, odwrotnie to powinno wygladać, bo na kolorowych tak wymasterujemy sobie mechanike gry, ze te biale przy ktorych mozna ginąć (mozna?) zbierze się z palcem w pupie
  • Odpowiedz
@Segr3gator oj nie do konca... im dalej tym trudniej zdobyc dodatkowe gemy... a potem sa jeszcze te ukryte... przechodzisz raz pozion zebu zdobyc gem podstawowy a potem wracasz zeby masterowac level... a potem jeszcze zeby zdobyc ukryte gemy... takie jest zalozenie
  • Odpowiedz
@marianoitaliano: ale z tego co widzialem to nie zdobede bialego gemu w kilku, bo potrzebny jest kolorowy, wiec w sumie przestalem probowac robic biale i wzialem sie za kolorowe, pozniej zrobie biale, a na koniec czasowki
@Pierre_Nietzsche: to mogli chociac dodać dodać trofeum za przehscie kazdego lvlu bez zgonu, jesli nie chcieli zniechecac casuali, ja dowalilbym do tego bonusy bez zgonu i kazdą wyspe bez zgonu albo cos w tym
  • Odpowiedz
@Segr3gator: @marianoitaliano: w Cortex Power mozesz zdobyc gem na czasowce, bo nie ma rundy bonusowej. dobiegasz do gema, cofasz sie i umierasz (bo czas na pozbieranie wszystkich skrzyn niestety nie wystarcza na jakikolwiek relikt), lądujesz na poczatku i wtedy lecisz po relikt, mozna oszczedzic czas na wychodzeniu i ponownym wchodzeniu do danego poziomu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tutaj maly trik, jak dostac sie do lewej
Pierre_Nietzsche - @Segr3gator: @marianoitaliano: w Cortex Power mozesz zdobyc gem na...
  • Odpowiedz