Wpis z mikrobloga

@Fiktorianin: ehehe mame ale śmiszne wstawił nosacza i dał napisa, że Polak typowy, ale beka mem z małpą o polaku ehehehe
( ͡° ͜ʖ ͡°)
grałem w hs'a 4 lata, w gwinta gram od zamkniętej bety i hearthstone'a od tego momentu nie odpalam. wiesz, można mówić, że chińczyk jest fajniejszy niż szachy, zależy kto czego oczekuje od rozrywki której poświęca czas :) pozdrawiam
  • Odpowiedz
@bizonsky: tu nie chodzi o to co kto oczekuje od gry, tylko o to że prawie kazdy gwintownik musi wszedzie podkreslac że gra w gwinta i jaki to on nie jest bo wysmiewa w hsie losowość i ceny. Typowe polactwo w stylu "somsiedzie jak tam rng? XD" Chcialbym powiedziec że hearthstone w becie tez byl tani. Wyjdą dodatki do gwinta to zebyscie sie nie zdziwili ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Fiktorianin: tylko ja w pierwszym komentarzu nic o gwincie nie napisałem, także Twój marny argument upada dźwiękburzonegowieżowca.mp3
obawiam się, że tylko sobie chciałem zaheheszkować
a Ty po prostu masz zwykły ból dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a resztę napisałem w odpowiedzi dopiero na Twój racjonalny hehe argument czemu to hs jest lepszy od gwinta, nie umisz to nie dyskutuj XD
  • Odpowiedz
@bizonsky: nie chodzi o ten komentarz, nie raz już widzialem twoje wpisy o tym jaki to hs jest zly tylko gwint. Takze moj argument nie upada. Za to widze ze twoje argumenty polegają na pisaniu "nie umiesz nie dyskutuj XD". Nie dziwie sie ze mam cie na czarno.
  • Odpowiedz
@Fiktorianin: robiłem to dla Twojego dobra, ale jak chcesz to mimo, że nie umiesz - dyskutuj. najwyżej pokażesz więcej poziomu z pierwszego komentarza XD
i przepraszam że śmiem wyrażać swoje opinie na wykopie :)
i nawzajem

notatka o Tobie z poprzedniej dyskusji "gada glupoty o loocie w gwincie, ze niby taki sam jak w hs po czym mnie blokuje kiedy nikt sie znim nie zgadza"
bye ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@bizonsky: ach pamietam cie, jestes jedyna osoba ktorą zablokowalem, bo jako jedyny zamiast jakichs sensownych argumentów, napisałeś dwa komentarze. Cytuje:
Komentarz nr 1:
XD

Komentarz nr 2:
XD

Hmm czekaj... Co ja przedchwilą przeczytalem?

mimo, że nie umiesz - dyskutuj.

Coś tu sie chyba nie zgadza, nieprawdaż?

przepraszam że śmiem wyrażać swoje opinie na wykopie :)

Nikt ci nie broni wyrażać swojej opinii.
Ale zaraz chwila... Coś mi tu znowu nie
  • Odpowiedz