Aktywne Wpisy
JuliuszCheedar +31
Ostatnio wrzuciłem pod #krakow wpis, że niektórych #!$%@?ło, ale nie mogłem znaleźć mojego rachunku. Znalazłem w opiniach kogoś rachunek - jest i 15% doliczone za serwis. Co wy na to? :)
Zakluczacie swoje drzwi zaraz po wejściu do domostwa, czy robicie to dopiero jak idziecie spać?
#pytanie #dom #mieszkanie
#pytanie #dom #mieszkanie
- wszędzie #!$%@? kartonami po towarze,
- towar na paletach nie wyciągnięty, #!$%@? byle tylko był na kupie
- mięso #!$%@? obok wpieprzone obok batonów przy kasie, bo ktoś się rozmyślił i odłożył, a nikt z obsługi nie wziął tego od paru godzin,
- na pieczywo, po które przyszedłem, musze czekać 30 minut, bo mimo otwarcia sklepu nic jeszcze nie jest rozłożone,
- jak wbijam do biedry wieczorem to pieczywa nie ma juz w ogóle, albo są jakieś resztki bułek twardych jak kamień
- #ewakuacjaboners
- jakieś karyny z obsługi wyzywają się przy klientach, bo jedna nie wyłożyła mleka #!$%@?
Wbijam do lidla o 7:
- czysto wszędzie, żadnych #!$%@? kartonów
- pieczywo już wyłożone, cieplutkie
- obsługa miła (chociaż to może być po prostu przypadek, wiadomo zależy to od człowieka)
#lidl
#biedronka
#gownowpis
Ponoć biedra miała wejść na rynek zachodni. Już widzę jak w Niemczech mając do wyboru Lidl vs biedra (bez szacunku) wybierają biedrę. Chyba tylko po to, aby się pośmiać.
@teez: jak widzę coś takiego przy kasie to zaraz wiem, że odłożyła to jakaś #!$%@? bojąca się chyba krzywego spojrzenia kasjerki. przez takie zachowanie marnuje się sporo żywności, jak z czegoś się rezygnuje to lepiej oddać to sprzedawczyni, bo zaraz wróci na półkę
@SiDi: NO NIE TE PROMOCJE XDDDD TYLKO NIE TO
G Ó W N O