Aktywne Wpisy

dongio +4
Jakie znacie ciekawe słowa?

RobieZdrowaZupke +41
Macie jakąś czynność/zajęcie/hobby, które wam się kojarzą z giganormictwem? Dla mnie najbardziej normicką rzeczą jaką można sobie wyobrazić jest jaranie się uniwersami Marvela/DC. Zawsze jak ktoś mówi, że się tym jara, to wyobrażam sobie, że się wychowywał w takiej typowej rodzince klasy średniej podobnej do tej przedstawionej w serialu rodzinka.pl Pewnie gdy taka osoba była dzieckiem to rodzice normalnie ją brali do kina na filmy i miała normalny kontakt z rodzicami, mnie

Właśnie skończyłem 24 lata. Mieszkam z rodzicami. Praca na 3 zmiany za 2100zl. Nigdy nie byłem w dłuższym związku z dziewczyną. Nie ma we mnie żadnej motywacji na dalszy rozwój osobisty. Ostatni raz wyszedłem ze znajomymi na początku grudnia. Nie gadam z nikim od kilku tygodni. Mój dzień wyglada tak, że idę do pracy na 8 godz potem wracam i oglądam netflixa albo gram na konsoli i idę spać. I tak w kółko. Wszystko przestało mnie interesować. Nic nie daje mi powodu do szczęścia. Nie wiem jak sie wydostać z tego stanu, ale wiem ze on mi nie służy. Mam obawy ze na dłuższa metę mogę doprowadzić do jakiegoś głupstwa...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
Komentarz usunięty przez moderatora