Aktywne Wpisy
Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości
Kopyto96 +17
Jakiś seba zaatakował Ukraińca w uberze i cały portal tym zasrany xD Nie wiem sam czy przeglądam główną wykopu czy gazety wyborczej. Gdyby analogicznie sytuacja była odwrotna, nikt z nich by o tym nie wspomniał, albo napisaliby tyle, że takie sytuacje się zdarzają. A tak to czytamy teksty w stylu "polskie bydło".
Widzę, że wam się trochę czasy popier^ekhm^doliły, bo takie tricki w kampanii wyborczej to stosowano w latach 2007-2011, żeby Polakom
Widzę, że wam się trochę czasy popier^ekhm^doliły, bo takie tricki w kampanii wyborczej to stosowano w latach 2007-2011, żeby Polakom
Nie no ale drogo ehh #!$%@?, nie opłaca się.
Nawet po Warszafie se nie pojezdzisz, bo hehe daleko.
Przemysław próbował bronić nieśmiało swojego auta. Nie dziwie się, że coraz mniej się pojawia we vlogach. Bo tak samo Szafa marudzil że mają najsłabsze auto na off road, bo inni mają ładowarki w aucie i Ledy. Ja #!$%@?.
@Pliseq: przecież jest zupełnie odwrotnie. Kiedyś Przemysław pojawiał się tylko we vlogach wyjazdowych, a pod koniec 2017 było kilka zwykłych vlogów z Przemysławem (tak z pamięci, były na pewno 3: wizyta u Przemysława z oglądaniem radyjek, planowanie Białorusi, ostatnio oglądanie samochodu).
Wczoraj: PSZEMEK ALE CO TO TAK WOLNO, BOŻE CZY MY DOJEDZIEMY, NIE NO KURNIA NIE OPŁACA SIĘ, PSZEMEK COŚ TY KUPIŁ, WIEJSKI TJUNING HEHE NO PATRZCIE JAKI GŁUPI PO MIEŚCIE PACANIE TYLKO TYM JEŻDZIĆ PO BUŁKI, BO W WARSZAWIE TO STRACH Z OKĘCIA