Wpis z mikrobloga

#mocnyvlog On się serio nie potrafi zachować... Ktoś go bierze na wyjazd samochodem elektrycznym, a ten przez całą drogę marudzi: hehe to so właśnie samochody na prunt nie to co muj Prusak.
Nie no ale drogo ehh #!$%@?, nie opłaca się.
Nawet po Warszafie se nie pojezdzisz, bo hehe daleko.
Przemysław próbował bronić nieśmiało swojego auta. Nie dziwie się, że coraz mniej się pojawia we vlogach. Bo tak samo Szafa marudzil że mają najsłabsze auto na off road, bo inni mają ładowarki w aucie i Ledy. Ja #!$%@?.
  • 9
@Pliseq: to raczej nie jest relacja na takim oficjalnym poziomie, żeby mieli się na siebie obrażać za dogryzanie sobie.

Nie dziwie się, że coraz mniej się pojawia we vlogach.

@Pliseq: przecież jest zupełnie odwrotnie. Kiedyś Przemysław pojawiał się tylko we vlogach wyjazdowych, a pod koniec 2017 było kilka zwykłych vlogów z Przemysławem (tak z pamięci, były na pewno 3: wizyta u Przemysława z oglądaniem radyjek, planowanie Białorusi, ostatnio oglądanie samochodu).
@kokosanki No ale #!$%@?, to dla mnie nawet było niesmaczne i żenujące... "wleczemy się, to są właśnie elektryczne samochody", dojechali bez szwanku do domu, a w głosie Przemyslawa słychać było już znużenie #!$%@? szafy. W dodatku przed paroma tysiącami ludzi.
@Pliseq: Miesiąc wcześniej: Przemek, ale zajebistego elektryka kupiłeś. Jezus jak mi stanął. Zobaczcie tylko - podświetlany ekran. To je przyszłość. Ja mam 10 letniego prusaka. No trudno, trudno.
Wczoraj: PSZEMEK ALE CO TO TAK WOLNO, BOŻE CZY MY DOJEDZIEMY, NIE NO KURNIA NIE OPŁACA SIĘ, PSZEMEK COŚ TY KUPIŁ, WIEJSKI TJUNING HEHE NO PATRZCIE JAKI GŁUPI PO MIEŚCIE PACANIE TYLKO TYM JEŻDZIĆ PO BUŁKI, BO W WARSZAWIE TO STRACH Z OKĘCIA