Aktywne Wpisy

WielkiNos +53
Niektórzy mężczyźni postępują radykalnie w przypadku kiedy ich partnerka ma kolegów.
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow

A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #

Chcialbym zeby to byla pasta...xD Ja mam taka paczke znajomych z ktorymi sie trzymam troche juz i niedawno poznalismy jedna taka typiare na wycieczke no i sie okazalo ze jest tez z Warszawy i ze zaprasza nas do siebie bo super nam sie gadalo i na jakies piwerko wbijamy. W domu ma braci i jedna siostre,wbijam do przedpokoju (tylko ja znam magicala i rafatusa w tym towarzystwiexD) i slysze jak z kompa dochodzi dzwiek “zooostawciieee suuuubaaa” gochabala. Odrazu mi sie zapaliła lampka ze cos jest tutaj nie tak. Pytam sie wprost jej czy wie co to za dzwiek i kto siedzi na kompie xD
Ona mowi ze to jej ojciec do obiadu ogladu jakies nagrania jak jacys ludzie sie w domu leja a ostatnio jeden nawet sikał do miski xDDDD Mowi mi ze ciagle jak ma wolne i siada przed kompem to mowi np “chodz magda zobacz co teraz zrobil heheheh” “magda zobacz petarde wrzucili” xD ojciec lvl 48,2 córki i syn. Dobra robota i własny dom. Wraca po pracy i oglada co sie tam dzieje i ze teraz czeka na walke pomiedzy nimi w jakiejs hali (chyba chodzi o rafonixani magicala) xD zaczalem sie tak smiac ze ojcu przedstawilem sie ze jestem Jaca zeby sprawdzic czy nie wkrecaxD Ojciec sie zasmiał i powiedział ze jednego jace to on juz zna ale z internetu xD Smiechom nie bylo konca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patostreamy
#danielmagical
#rafatus
Tato a czemu oglądasz patostrimy do obiadu ?
Muszem curciu, muszem.