Aktywne Wpisy
michalxd21 +118
Jeśli to nie fake to mnie zdziwko złapało lekkie.
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- stypa stypa stypa
- 4 kamery pochodzą może z godzinę, później w magiczny sposób 3 się "popsują"
- poł wieczoru nadawanie na Rafatusa jaką patologię odwala na SU i że w dzień seksu magiczny robi lepsze rzeczy
- historia o palcu i słuchawce, bo Baobab jej nie słyszał
- "prawidłowe" wykonanie paru cwiczeń
- po 23 wyjście na miasto z BMW w celu załatwienia prywatnych spraw w Bajce, Baobab zostanie w celu zabawiania ludzi
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #patostreamy
@StraznikZawartosci: Serio ktoś myślał, że Gruby sciąga Baobaba z samej sympatii do niego? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież to było oczywiste, że potrzebuje nowego parobka ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@StraznikZawartosci nawet nie wiesz jakbym się ucieszył, Jaca po spożyciu ogarnąłby kto to jest. Byłaby ostra bitka bez ograniczeń ze strony grubasa. Przy okazji może menelika by dostała.( ͡° ͜ʖ ͡°)