Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
- zamienię cpu e8400 na piwo komes porter bałtycki,
- evga gtx 460 - 768 Mb, sprzedałbym za 100 zł ale mogę się na cos zamienić (tylko nie wiem czy czegoś chce),
- 2x2Gb ddr2 1066+ cl5 adata vitesta - 35 zł
- płyta Asus P5K/EPU za free do cpu lub za darmo (nie wiem jak z kondycja),
- pc cooler silentiumPC z 3 heatpipami - nie znalazłem nazwy, jest ciche - 15 zl
#oddam #gdansk #komputery #zamienie #sprzedam
pw zablokowane?
Jak mówiłem, nie sprawdzę plyty, choć powinna dzialac. Kartę bym na miejscu nowego właściciela wyczyścił. Z przesyłka i pakowaniem z 200 zł muszę liczyć. Oczywiście pobranie lub przedpłata. Deal?
Jak tak to adres na pw :)
Heh, wszystko "za 300 zł", a więcej warta od gpu zabrzmiało jakbym znalazł w piwnicy zegarek dziadka i mógł wymienić na mieszkanie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
300zł to chyba bardzo mało jak na cały pc
wyprzedzil Cie
@zielony_bialy_niebieski
Chyba ze jutro nie przyjedzie ))¯_(ツ)_/¯