Aktywne Wpisy
saakaszi +1195
120_Dni_Sodomy +670
ide właśnie do "pod minoga" w poznaniu żeby nakryć mojego męża co mnie zdradza z amelką z roboty #!$%@? "przyjaciółką". nagram film z zajscia. zawolam plusujacych niech widzą jak sie #!$%@? w poznaniu
#oswiadczenie
#oswiadczenie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I teraz poważnie się zastanawiam nad całkowitym przebranżowieniem np. gdzieś w sektor IT może jakieś studia (studia mam ukończone Politechnika Gdańska Elektrotechnika ale sama branża jest specyficzna). Poprzednio żeby zbyt wiele nie zdradzić zajmowałem się zarządzaniem dosyć dużym obiektem z salami konferencyjnymi. Po przeglądaniu ofert pracy widzę ze zapotrzebowanie jest ale na wszystko co jest związane z IT. I teraz moja prośba do was dotyczy co byście radzili? Co wedlug Was moze pomoc? Czy przebranzowienie ma sens ? Czy warto moze skorzystac ze szkolen typu 300h szkolenia za 10 kafli i zrobimy z Ciebie programiste ?
Kolejna opcja to jest jeszcze wyjazd zagraniczny ale z racji małego dziecka 4 letniego wchodziłoby to w rachubę tylko w przypadku zwolnienia się zony z etatu.
Trochę z racji tego ze mam teraz czas zajmuje się krypto walutami ale raczej to traktuje jako hobby.
Oczywiscie bede wdzięczny za wszelkie porady, sugestie, opinie