Wpis z mikrobloga

Można teraz pisać jakieś żałosne komentarze o PUGBu, drwić z nich, co wy tam chcecie, ale wbijcie sobie do głowy, że nigdy takiej drużyny jak ta nigdy już nie będziemy mieli. Żadna inna drużyna, albo nawet jej część nie będzie na scenie nieprzerwanie przez 12lat. Nie ma takiej drużyny, która by na takim poziomie istniała choćby przez 6/7 lat, za to zawsze będą mieli szacunek u mnie i zawsze będę ich za to cenił, a tym osobom, które teraz wylewają pomyje, współczuje, bo jest to dowód na to, że nigdy nie przeżywali tych emocji i wszelkich osiągnięć, które mają przez te kilka/kilkanaście lat. I nie mam nic do konstruktywnej krytyki, bo taka jest zasadna, ale mam dużo do tych gimnazjalnych pomyj, jakie się wylewają.
#csgo
  • 8
@smutna_rzaba: To nie odpłynie, od czasu Katowic 2014 to szambo wybiło. Zazwyczaj staram się powstrzymywać od nostalgii, ale chciałbym, by wróciły czasy 1.6, tam takich osobników się potępiało i byli jedynie promilem na całej scenie. Te wszystkie zwycięstwa przez te wszystkie lata to jest coś niespotykanego, za co do końca mojego życia będę im wdzięczny, bo to były wspaniałe chwile. Te wszystkie gimnazjalne szczyny nie zasługują choćby na uścisk dłoni starszej
@ldldld3: VP jest wielką drużyną. Może to już nie jest ich czas w obecnym składzie, ale hejtowanie ich jest bardzo słabe. Tak na prawdę świadczy o ludziach, krzyczy myślą, że są śmieszni, a tak naprawdę są żałośni. Ale oni tego nie zrozumieją, może jak dorosną, osiągną coś i to stracą to nauczą się szacunku i pokory. Niestety dzieciakom dzisiaj tego brakuje...
@ldldld3: no masz racje, zgadzam sie w całości. polskie kibicowanie to kibel obsrany gownem, ehhh az sie odechciewa gadać. #!$%@?, tak ciezko zrozumiec, ze to koniec? trzeba jeszcze kopac leżącego? nie rozumiem tego. oni sami wiedzą, ze kres nadchodzi. szamba z community sie nie pozbedziemy, ale moze za 2-3 dni smiec odplynie chociaz z tagu..