Wpis z mikrobloga

@adi3k: Raczej ciężko, z tego co wiem, to wszystkie są dość oblegane. Ja latałem na Hallera i jest w miarę ok, trafiają się czasem pustki, ale wiadomo, zależnie od godziny.
Odpuściłbym za to basen Elany na Batorego vis a vis Lidla/Biedronki - słabe warunki.
Btw Olender jest fajny, ale odległość to duży minus.
Ja jestem blisko tego Basenu na Józefa, ale tsm tłumy. A ja chciałbym na spokojnie pouczyć się pływać (wstyd się przyznać) i potem relaksacyjnie i dla zdrowia 2 razy w tygodniu sobie odwiedzić. Myślę o tym na Hallera, ale podobno tam coraz gorsze warunki typu zimna woda czy słabe szatnie. I w sumie nie wiem jak z cenami, bo te na Józefa w miarę spoko, a o tym na Hallera nie mogę
@pumpkinguy Elana jest zamknieta na co najmniej rok z powodu modernizacji, w końcu.

@adi3k elektryk, hallera i ucs sa tłumy zawsze. Olender jak masz auto jest spoko. Do tego masz basen w szkole na bodajże lyskowskiego, bylem tam 2 razy z klubu, nawet spoko. Obowiazkowo czepek i nie mozna miec szortow. Do tego zobacz jak wyglada basen z hotelu copernicus. Moj rozowy tam smiga ale ba multisport. Co prawda jest tam tylko