Wpis z mikrobloga

@hesus_ipanienko: Te teksty że zachód upada i że za niedługo do Polski będą uciekać Niemcy i Francuzi XDD Albo to że Niemcy czy Francją będą kalifatem. To moje ulubione i świadczą one że przyszło nam rozmawiać już z takim prawakiem na najwyższym poziomie
  • Odpowiedz
@hesus_ipanienko moim ostatnim, popularnym od niedawna na Wykopie urojeniem jest to, że mężczyźni są najbardziej uciskaną grupą społeczną i to, że jest im źle to wina kobiet, feministek i całego układu, który stoi za kobietami i nienawidzi mężczyzn XDDD
  • Odpowiedz
@eminence dla mnie to jakaś forma mentalnej zemsty mizoginów-przegrywów. łatwiej byłoby spróbować ogarnąć swoje zycie, zapisać się na terapie i zrobić coś ze sobą teraz niż brandzlować sie do czegoś co sie pewnie nie wydarzy.
  • Odpowiedz
@alicemeow: Co? Ja do swojej ex nie mam żalu. Zachowała się rozsądnie wiążąc się z gościem ode mnie starszym i brzydszym, z którym ma już chyba dziecko. Ja bym nie #!$%@?ł na nią i gówniaka, bo #!$%@? na treningach realizując się właśnie. Gość robi na nią za granicą i nie byłbym zdziwiony, gdyby go zdradzała, ale że jest już po 30-tce, a po ciąży pewnie też z rozwaloną piczą, to
  • Odpowiedz
@eminence w ogóle, w ogóle nic a nic nie mierzi cię twoja ex i jej życie XD gdybyś tak miał ją w dupie, to nie miałbyś potrzeby tyle rozmyślać na temat jej nowego związku, tego że na pewno i tak nieudany i w ogóle ona też ma beznadziejną sytuację, bo jest po 30 i ma już dziecko (dalszy fragment pominę, bo jest poniżej pewnego poziomu) i na pocieszenie mówisz sobie, że
  • Odpowiedz
@whiteglove

moim ostatnim, popularnym od niedawna na Wykopie urojeniem jest to, że mężczyźni są najbardziej uciskaną grupą społeczną i to, że jest im źle to wina kobiet, feministek i całego układu, który stoi za kobietami i nienawidzi mężczyzn XDDD

Nie wiem czy tak jest, ale samobójstwa wśród mężczyzn w polszy #!$%@?ą szybciej, niż papież na rowerku. Co ciekawe, jest gigantyczna dysproporcja między facetami i kobietami.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_by_suicide_rate
  • Odpowiedz
łatwiej byłoby spróbować ogarnąć swoje zycie, zapisać się na terapie i zrobić coś ze sobą teraz niż brandzlować sie do czegoś co sie pewnie nie wydarzy.

@alicemeow: a Twoje ogarnięte, czy brandzlujesz się tym że ktoś wg. Ciebie głupszy?
W sumie robię to samo teraz, ale tak to jest z dopaminą że taki szybki wpisik daje więcej niż powolne ogarnianie ;)
  • Odpowiedz
@hesus_ipanienko: ulubiony to słyszę od rodziny czesto jak lokalny proboszcz wyczytuje artykuły z frondy czy goscia niedzielnego jaka to Szwecja postepowa na drodze do piekła bo maja takie zajecia w szkole że ucza o homo, seksie i wydzielinach z ciała. Tylko jakby tak siadł na kompach swoich ministrantów toby go oświeciło, choc w sumie po spowiedzi musie miec dosc wrażeń.

No i jako bonus: EU odchodzi od wiary, koscioły puste,
  • Odpowiedz