Aktywne Wpisy
hellb0y +198
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +38
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
#neuropa
#4konserwy
#bekazprawakow
@Slonx
To słówko jest takie piękne... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@alicemeow: Ale w tym wpisie wymieniamy urojenia.
znam jednego geja i on jest przeciwko paradom równości
dziś można legalnie dyskryminować tylko białych heteroseksualnych chrześcijańskich mężczyzn
dziś homo a jutro zoofilia i pedofilia tak?
3-4 lata i doganiamy Stany Zjednoczone
Wystarczy tylko wyjść z tej lewackiej Unii ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PaddyS: No jak muzułmanie mają większy przyrost naturalny niż reszta to rezultat jest prosty do przewidzenia. Ale mechanizm wyparcia jest u was silny.
Nie wiem czy tak jest, ale samobójstwa wśród mężczyzn w polszy #!$%@?ą szybciej, niż papież na rowerku. Co ciekawe, jest gigantyczna dysproporcja między facetami i kobietami.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_by_suicide_rate
@alicemeow: a Twoje ogarnięte, czy brandzlujesz się tym że ktoś wg. Ciebie głupszy?
W sumie robię to samo teraz, ale tak to jest z dopaminą że taki szybki wpisik daje więcej niż powolne ogarnianie ;)
No i jako bonus: EU odchodzi od wiary, koscioły puste,
@hesus_ipanienko: