Aktywne Wpisy
3x32 +8
G06DbT +31
Zrobiłem mały eksperyment w Fallout 4, gdzie zwiększałem ilość FPS. Gra ma taki śmieszny silnik, że im więcej FPS, tym gra działa szybciej. Przy 500 FPS nie da się grać, bo chłopek porusza się tak szybko, że mój czas reakcji jest za wolny.
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
#skoki
#!$%@? - zupełnie jak 99% wypoku xD
Od kilku lat można zaobserwować jakiś absurdalny trend (choć to chyba jest demon całego polskiego sportu, gdzie 25 latek to ciągle młody i zdolny junior xD) kiblowania młodzieży w jakichś gównozawodach typu uniwersjada czy mistrzostwa świata juniorów,
Oby tylko się nie skończyło jak z Finlandią parę lat temu, że wszystko #!$%@?ęło z podobnych powodów w sumie
@juras1073: albo najlepszych piłkarzy świata Jose Mourinho. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Blotny: ale Ziobre broniły wyniki z zeszłego sezonu i teraz z lata, ja nie wspominałem że Ziobro wygrał 3 lata temu w Engelbergu, wtedy porównanie do Smolarka miałoby sens, mówimy o wynikom z tego roku, dla powołania Miętusa nie ma żadnych argumentów, bo ani
Sztab szkoleniowy:
Radek Žídek - trener główny
Robert Mateja - asystent trenera
Marcin Bachleda - asystent trenera
Michał Górny - fizjoterapeuta
Maciej Mroczkowski - serwisant
Wygląda na to, że popularny Diabełek jest dopiero na początku swojej drogi trenerskiej. Oczywiście skoczkiem narciarskim był co najwyżej pociesznym, ale nie oznacza to, że takim też będzie trenerem.