Aktywne Wpisy
Leotard00 +340
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
GratisLPG +801
Jak tu nie mieć o części z was złej opinii, o którą się tak oburzacie? O te "loszki to coorvy"? No i co, będzie miała mniej szalone życie, przeżycia czy brak porównania i dlatego trzeba im współczuć? Rozumiem, że związki się rozpadają i czasami taka różowa może mieć w życiu kilku partnerów, bo tak wychodzi, ale jak słyszę tego typu teksty to jest to żałosne. Wychodzi na to, że pod kreacją wielkiego romantyzmu, dla sporej części z was naprawdę chodzi tylko o to, by obskoczyć sporo bolców, bo jak będzie ich mało, to jest to powód to współczucia.
#seksy #przemyslenia #logikarozowychpaskow
to tak jakby całe życie jeść zamrożoną wodę i uważać, że to mi wystarcza nie zdając sobie sprawy z istnienia lodów pistacjowych, malinowych, różnych sorbetów i lodów z dodatkami na przykład waniliowych z bakaliami
znając kilka różnych "możliwości" można wybrać to co jest dla ciebie najlepsze
Ale gadasz brednie.
Moze jak troche dojrzejesz emocjonalnie to zrozumiesz jak wielkim szczesciem jest trafic na osobe,ktorej nie bedziesz chcial zamienic na zadna inna,nawet jezeli to pierwszy zwiazek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@piwniczak:
niepotrzebnie jesteś ze swoją?
niepotrzebnie byłeś z innymi?
niepotrzebnie rozstawałeś się z pierwszą?
W moim przypadku byłem z kilkoma dziewczynami i poza 3 czy 4 przypadkami nie żałuję że z nimi już nie jestem.