Wpis z mikrobloga

Piotrek 25 Warszawa

Zgłoszenie nr 123 z dnia 2018-01-15 21:14:29

Imię: Piotrek
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Jestem otwartym na świat i ludzi facetem dla którego nie ma żadnych tematów taboo. Aktualnie robię doktorat z fizyki i z tym wiążę swoją przyszłość. Praca ta daje mi dużo satysfakcji i pozwala się realizować.

Wygląd
180 cm wzrostu, mocna budowa ciała ale wiatry pchają mnie w stronę muskularnej. Nosze okulary i krótką brodę. Ubieram się raczej zwyczajnie, znaków szczególnych brak.

Zainteresowania
Interesuję się elektroniką w różnej postaci. Telefony/komputery ale też czasami sam buduję jakieś proste układy - ma to związek z moją pracą ale często robię to tez hobbystycznie i dla przyjemności. Lubię własnoręcznie robić prezenty dla bliskich. Czasami majsterkuję, potrafię naprawić cieknący kran, powiesić szafkę czy zmienić koło w samochodzie. W wolnych chwilach czytam książki i oglądam seriale. Fizyka oprócz pracy jest też moją pasją która zalicza się do zainteresowań i zajmuje tam całkiem sporo miejsca. Nie oznacza to jednak że jestem typowym nerdem. Bardzo lubię spotykać się ze znajomymi, wychodzić do kina na p--o czy na imprezę. Ostatnio zacząłem odkrywać w sobie drzemiące głęboko zdolności kulinarne, do master chefa jeszcze bardzo daleko ale wszystko idzie w dobrym kierunku.

Czego oczekuję?
Oczekuję że uda mi się spotkać tutaj pozytywną, uśmiechniętą i otwartą dziewczynę z którą umówię się na p--o a dalej sprawy potoczą się własnym torem. Nic nie zakładam ale też na nic się nie zamykam.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wycieczka rowerowa, spacer po górach czy leżenie na plaży. Wszystkie te opcje są tak samo atrakcyjne jeśli tylko obok będzie druga połówka. Wtedy każdy spędzony wspólnie dzień może być idealny, bez względu na to co faktycznie będziemy robili.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub i dzieci tak chociaż jeszcze nie teraz.
Z używek tylko a-----l okazjonalnie, nie palę i wolałbym żeby potencjalna kandydatka byłą wolna od tego uzależnienia, chociaż nie zamykam się.

Pisanie o sobie w sieci nie jest mocną stroną i podobno zyskuję przy bliższym poznaniu, może nie jest to zbyt korzystna cecha jeśli chce się poznawać ludzi w sieci, ale dobrze mi z tym. Dobrze czuję się w swoim towarzystwie i potrafię sam zaplanować sówj czas, nie ukrywam jednak że milej byłoby go spędzać z kimś wyjątkowym. Ze względu na moją preacę często wyjeżdżam za granicę. Chcę zacząć uczyć się francuskiego.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonywarszawa < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - Piotrek 25 Warszawa

Zgłoszenie nr 123 z dnia 2018-01-15 21:14:29

I...

źródło: comment_9FHEGDycqnkXVoaaM3CtaORa8pbRYjma.jpg

Pobierz