Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
ryzu +21
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
Poszukuję pokoju 1-osobowego dla osoby pracującej, od 1-lutego!
Może ktoś np. właśnie skończył przedwcześnie (studia, zboki, studia) i zwalnia mu się takowy?
Wymagania co do pokoju:
- wyłącznie osoby niepalące
- bez zwierząt
- pokój min. ~15m2 (wyposażony)
- możliwie blisko Rynku (praca)
- ogrzewanie miejskie
- w mieszkaniu rozkładowym
Wszelkie kwestie niewymieniony powyżej będą rozpatrywane indywidualnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszelkie oferty można kierować do mnie tutaj bądź na PW ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszelkie pytania o moją osobę można kierować do mnie na PW ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przedziału cenowego nie podaję, bo go nie ma - jeśli cena wynajmu będzie adekwatna do oferty, to rozważę każdą
Wiem, że we Wro ciężko o fajny pokój, ale to wyżej to minimum.
No, może z wyjątkiem metrażu i odległość od centrum, bo tutaj można się rozważać lekkie wahania.
Jakby Ci coś wpadło w ucho, to wiesz co robić ( ͡~ ͜ʖ ͡°)