ZIOMECZKI dziękuję za odpowiedź na pytanie 3ds czy switch. To teraz ultimate battle, dla kogoś kto nigdy nawet SNES nie miał powiedzcie mi, jaką wersję 3DS najlepiej kupić używaną w perspektywie zmiany na switcha za rok-dwa :)? #nintendoswitch #nintendo #4ds #3ds
@bejt: Xeno wystarczy, Super Metroid jest tylko miłym bonusem. No i moim zdaniem New 2DS byłby lepszy. Jest lżejszy z takim samym rozmiarem ekranów, a 3D to tylko bajer nudzący się po kilku godzinach.
@bejt: zrobilbym to tak, kolejnosc: 3ds (klasyk) - bo cena i dostepnosc new 3ds - bo rozmiar - jesli cena ok new 2ds xl - bo tak :) 3ds xl i new 3ds xl bym bral pod uwage tylko jak cena motywuje
new 2ds xl obecnie najfajniejszy ale trudniej o dobra oferte z uzywanych, nowa koszt ok 600zl.
Dawno #rozdajo nie robiłam. Lubię podzielić się dobrym trejdem więc oddam 0.01 #bitcoin jednemu z plusujących Mirków. Losowanie równo za tydzień czyli w sobotę o 23:45
To teraz ultimate battle, dla kogoś kto nigdy nawet SNES nie miał powiedzcie mi, jaką wersję 3DS najlepiej kupić używaną w perspektywie zmiany na switcha za rok-dwa :)?
#nintendoswitch #nintendo #4ds #3ds
3ds (klasyk) - bo cena i dostepnosc
new 3ds - bo rozmiar - jesli cena ok
new 2ds xl - bo tak :)
3ds xl i new 3ds xl bym bral pod uwage tylko jak cena motywuje
new 2ds xl obecnie najfajniejszy ale trudniej o dobra oferte z uzywanych, nowa koszt ok 600zl.