Wpis z mikrobloga

Ktoś z was ma karte Siamo Noi? W punktach przy stadionie i w InterStore przy Duomo wydają ją od ręki tego samego dnia?

Poza tym może ktoś z Warszawy chciałby dołączyć - w tej rundzie mam klepnięty wyjazd na Bologne (11 lutego), plus po wyrobieniu karty kupię bilet na Napoli (11 marca) i - o ile jeszcze będą dostępne - na Juve, 29 kwietnia. Jeśli na Juve będzie sold out to wtedy ostatni mecz na Meazza z Sassuolo w maju

W tej chwili będę próbował zaklepać wszystkie terminy na noclegi w B&B Hotel Milano San Siro, o ile będą w przystępnej cenie. Mysle, ze szacunkowy koszt jednego wyjazdu to będzie maks 1000zł za 2-3 dni spędzone w Mediolanie, plus jedzenie

#inter #seriea
  • 2
  • Odpowiedz
@realbs: Niestety nie jestem kumaty :( Nie rozumiem. To po prostu karta kibica, mając ją możesz kupić karnet, bilety na mecze w przedsprzedaży, czy bilety na mecze wyjazdowe, na czym w sumie najbardziej mi zależy. Trzeba ją wyrobić osobiście, a że w Mediolanie jestem tylko w dniu meczowym zazwyczaj, to nie miałem okazji, a troche też potrzeby wyrabiania jej wcześniej
  • Odpowiedz