Wpis z mikrobloga

Koledzy i koleżanki z tagu, mam zapytanie do osób oglądających za czasów redaktora K.N.
Patrząc na te afery, zarówno banany jak i wczasy w choroszczy to nasi rzymianie sami zbudowali ten stos z chrustu.
Przecież banany były ceną za podkład muzyczny radia bożego a wczasy za szantaż emocjonalny, że się zabije.
I tu moje pytanie.
Czy redaktor K.N. w przeciwieństwie do pepsicana zwracał uwagę na takie rzeczy które mogą zaszkodzić a wręcz zniszczyć ten projekt czy też #!$%@?ł wszystko co nagrał byle było na żuberka bożego?
#kononowicz
  • 6
@Bardzowesolyczlowiek: Pisałem dzisiaj o pretensjach K.K. do Mexicano za filmiki. Są uzasadnione? K.K. jest dorosły - chciał nagrać taki film i go opublikować, więc to zrobił, rękoma redaktora. Czy Mexicano powinien być strażnikiem poprawności, takim buforem-cenzorem (xD)? Niech każdy sam odpowie. Nie jestem fanem obecnego redaktora, ale nie będę się go czepiał za wszystko, jakby dla zasady.

Za K.N. też przecież były dramy, ale przebiegały zupełnie inaczej. Słynna afera z paczką
@Bardzowesolyczlowiek: po pierwsze Uniwersum było bardziej elitarne, dlatego nikomu nie przychodziły do głowy z dupy pomysły jak zgłaszanie filmów i kręcenie głupich akcji żeby była "drama", całe te. Po drugie - redaktor Niemiecki mimo wszystko prowadził kanał bardziej przemyślanie i zdecydowanie bardziej rozumiał surrealizm naszych postaci Bożych.
Z drugiej strony nie wiadomo jakby się potoczyły ich losy, gdyby za Niemieckiego zaczęli napływać ludzie w takich ilościach, a we łbach zaczęło się