Wpis z mikrobloga

Mam na nicehash 0.001BTC, jutro powinno znaleźć się na wallecie na stronie nicehash. Mogę to jakoś wypłacić za PLNy czy coś, czy muszę dobić do 0.011BTC? Podobno mogę 0.001BTC wpłacić bez prowizji na coinbase ale tam potrzeba dowodu osobistego ze 18lat się skończyło, ale chyba mogę i tak tam wpłacić i móc z giełdy wypłacić na inną giełdę bez żadnego problemu? jakieś może inne pomysły? Btw. na jakim poolu polecacie kopać żeby coś zarobić na jednym gtx 1060 6gb i z małym progiem wypłaty? bo na nicehash około 1,5 miecha bym musiał kopać, żeby zarobić na wypłatę...
Pozdro
#nicehash #kryptowaluty #coinbase
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czekać. Nie wiem ile trzeba mieć żeby sie zamieniło. Bo mi większość się wymieniała, ale taki Maxcoin wisi do dziś 0.26158728. Nie lepiej kopac to co sie najbardziej oplaca i wymienic na giełdzie? Za auto jest też pobierana jakas tam prowizja na pewno
@mikoxor:
  • Odpowiedz
@MRacheron: Dzieki za pomoc, jeżeli chce kopać tak jak mówisz, że to co najbardziej się opłaca, to muszę pobierać kilka minerów i każdy z osobna skonfigurować? czy wystarczy, że pobiorę ccminera i tam porty coinów będę zmieniał?
  • Odpowiedz