Wpis z mikrobloga

Mam niechęć do tego typka, ale trzeba przyznać że jest zajebistym raperem, wszystko gra - to podśpiewywanie, rap i te wersy:

Nic nie boli tak, nic nie boli jak, nic nie boli tak jak zdrada

Byłaś dla mnie moim słońcem, dzisiaj kocham, kiedy pada

Byłeś dla mnie moim ziomkiem, miałem cię za mego brata

Dzisiaj złapcie się za ręce i możecie #!$%@?ć

zajebiste, rap bedoesa BRZMI ZAJEBIŚCIE

Bedoes & Kubi Producent - 05:05
#rap #muzyka #polskirap
khaotic - Mam niechęć do tego typka, ale trzeba przyznać że jest zajebistym raperem, ...
  • 9
  • Odpowiedz
@guliwer123: no i jeszcze bit jest mega zajebisty, repeat value ma ogromny ten kawałek. Może i Bedoes jest #!$%@?ącym gimbusem, ale trzeba przyznać że muzykiem zajebistym, w końcu wcześniej dal coś takiego, którym też się mocno jaram:
khaotic - @guliwer123: no i jeszcze bit jest mega zajebisty, repeat value ma ogromny ...
  • Odpowiedz
@khaotic: dla mnie gustaw to i tak top1 xD nie zapomnijmy ze kubi oprócz kilku "wpadek" to jeden z najlepszych producentow w polsce a bedi naprawde zaliczyl ogromny progress i niech wypusci nowa plyte oczywiscie z sukcesem
  • Odpowiedz
@guliwer123: ja tam kibicuje w #!$%@?, płyta pewnie #!$%@?. Pinokio jest jednym z moich ulubionych dissów ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jak tam przewinął to ja #!$%@?, filipek wciągnięty dupą.
  • Odpowiedz
@khaotic: nie zapomnijmy ze pinokio ma juz 5 miesiecy, a wtedy i tak nie był takim kozakiem jak teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz to dopiero by nawinal, czuje to ( ͡° ͜ʖ ͡°) no zobaczymy i niech sie rozwinie bo ma duzy potencjal i duzy fanbase
  • Odpowiedz
nie zapomnijmy ze kubi oprócz kilku "wpadek" to jeden z najlepszych producentow w polsce

@guliwer123: to ta twoja lista najlepszych musi posiadać z 20 producentów skoro on jest za takiego uważany
  • Odpowiedz