Wpis z mikrobloga

O udzial w ankiecie prosze osoby grajace regularnie w Fut Champions. Chce przrstawic sie na analog, ale lb/l1 wydaje mi sie wygodniejsze. Wyjatkiem jest sytuacja gdy przeciwnik idzie pod moja bramke, a moja obrona sie cofa. Wtedy mi przelacza na cb co jest okropne. Analog trudno wyczuc :/ czesto przelacza mi na grajkow poza ekranem wyswietlanym
#fut #fifa18

Zawodnikow przy obronie przelaczam

• Lb/L1 52.3% (23)
  • Prawym analogiem 47.7% (21)

Oddanych głosów: 44

• 4
@Veyn prawda jest taka, ja mam manual w ustawieniach ale fifa i tak 37377474x w grze stwierdzi 'a #!$%@? zmienię ci zawodnika' wtedy jest zmieszanie przez 1s bo ni #!$%@? wiem co się stało. W meczu zależnie od sytuacji, jak mam na gościu pressing drugiego to na niego szybko l1 przeskicze, ale najczęściej to analogiem

Pamiętaj, ea zawsze znajdzie sposób żeby cię wyruchac

Jakby zrobili jak w PES, że widzisz na kogo
trzeba sobie wyrobic wprawe z analogiem koniecznie, l1 jest szybka zmiana w sytuacjach spokojnych nie wymagajacych ulozenia taktyki w obronie, jednak kiedy przychodzi moment zagrozenia to juz tylko analog i zamykanie sciezek podan i kontrola ataku przeciwnika, na zwyklym l1 tego sie nie osiagnie no i co najwazniejsze jak to mowil pewien gosci trzeba antycypowac ruchy przeciwnika i korzystac z analoga:)