Aktywne Wpisy
O2O2122 +171
Właśnie odebrałem mojego msi raider ge66! rtx 3070ti, I9 12900h, 360hz, 1tb ssd, i 16gb ddr5 za 6650zł, to chyba dobry deal?
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
podpatrywacz +319
zdałem dzisiaj na c+e, pisze to bo nie mam komu się pochwalić
#przegryw
#przegryw
Neuropa poleca.
#neuropa #4konserwy #polityka #uniaeuropejska
Czasy się zmieniają, indolencja autystycznych korwinistów w tematach polityczno-gospodarczych pozostała.
Gdyby wdrożyć reformy machających szabelką wykopków, ludzie by uciekali z Polski przez Bałtyk jak za PRL, a po pół roku Polskę podzieliłyby między sobą NATO i Rosja w ramach misji stabilizacyjnej.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.mf.gov.pl/ministerstwo-finansow/dzialalnosc/unia-europejska/transfery-finansowe-polska-ue
Idąc Twoim tokiem myślenia to przeciętny Duńczyk jest biedniejszy od nas bo dochody jego państwa są mniejsze od dochodów Polski.
Wiecie jak te dopłaty wyglądają?
Dajemy firmie 100 złotych dofinansowania. Ona ma dopłacić 15%.
Dogaduje się ustawia lewy przetarg i zamiast kupić maszynę za 115 złotych to kupuje taką za 85 a dostaje fakturę na 115.
I to jest wydawanie dotacji. :D :D
Gdyby firma miała kupić maszynę za 115 zł ze swojej kieszeni, to by brała maszynę za 125 i stargowała do 115.
Wszystkie
Masz dwukrotnie większy dług więc to ja mam lepiej?
Ja mam 2500zł przychodu i 2600zł długu. Ty masz 1000zł przychodu i 2000zł długu.
Masz dług mniejszy o 600zł więc masz lepiej?
bo wszystkie te inwestycje sfinansowano na kredyt
sam koszty obsługi długu publicznego (spłata kosztów i odsetek) to 30 mld rocznie
@uirapuru jak można uważać unię za coś socjalistycznego xd Promowanie wolnego handlu, prywatyzacji, zmniejszanie udziału państwa w gospodarce jest socjalistyczne? Xd nie bez przyczyny skrajna lewica jest zwykle eurosceptyczna.
„Budgetary policy shouldn’t be used to impose political penalties. The structural funds are for making weak regions more competitive. And a large part of every euro the E.U. gives Poland comes back to Germany. The Poles use the money to place