Aktywne Wpisy
krucjan +161
Zgodnie z obietnicą wrzucam film z konsumpcji. Jeśli ktoś się spodziewa fajerwerków to od razu mówię, że się zawiedzie, to jest po prostu 13 minut jedzenia pizzy w ciszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
m__b +30
Juz za pare godzin wejdzie na wokande poznanskiego Sadu Okregowego nasza sprawa z Jerzym Zieba, prawomocnie skazanym kilka dni temu „propagatorem pseudonauki” (cyt. Wikipedia), ktory zada usuniecia z Wykopu tresci, ktore „szkaluja jego dobre imie”.
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa
Sytuacja wygląda następująco: łączymy się wraz z moim różowym paskiem do jednego routera. Ona z laptopa, ja ze stacjonarki z kartą sieciową Asus PCE-N15. Podczas gdy ona ma download na poziomie ~1MB to ja korzystając z tej samej sieci mam ~100KB. Wartości oczywiście na oko, pomiar nie wykonany w tym samym czasie, ale jeden zaraz po drogim. Komputery ustawione obok siebie. W dodatku u mnie internet potrafi samoczynnie przestać, u niej taki problem nie wystepuje. Próbowałem przeinstalować sterowniki do karty sieciowej, niestety, nie przyniosło to żadnych rezultatów. Od razu dodam, że nie mam dostępu do routera, zabezpieczony na hasło (admin,admin nie działa). Ktoś wie może jaka może być przyczyna takiego problemu? Z góry dziękuję.
P.S. Zapomniałem w sumie o najważniejszym. Przy użyciu windowsowej naprawy wyświetla się komunikat, że "Domyślna bramka sieciowa nie jest dostępna", przy czym status jest "naprawiono".
Slabszy zasieg na jednym ze sprzetów ?
Komentarz usunięty przez autora
Dopisałem w poście