Aktywne Wpisy
UsmiechnietaPolska +303
Gdy startował #kanalzero myślałem że to zwykły projekt biznesowy dla mariuszków z Brajton i spekulacje że jest to jakiś pisowski projekt to teoria spiskowa. No ale po dzisiejszym odcinku Mazurka ze Stanowskim zmieniam zdanie. Stanowskiego raczej nie podejrzewam o bycie więcej niż pożytecznym idiotą, ale Mazurek jest moim zdaniem sterowany z Nowogrodzkiej.
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
suleD +122
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
Jesteśmy pierwszymi zwycięzcami #wykopfootballcup
5-2 W FINALE Z # bitcoin
Mój Hattrick w finale oraz zawodnik meczu!
Chciałbym podziękować wszystkim zawodnikom za tak wspaniały turniej a w szczególności mojej drużynie czyli:
@PendulumKE @MD85 @Pan_Krolik
@NH35 @szity @rudy2007
@IchVersteheNicht @PomaranczowyKrol @zourv
@kiciek @blackphoenix @Lockersky
@Heroina340 @Kampala @Marmite
@WhiteMamba @Glahblahreturnstowykop @Jerry664
@Laaq @tududutududu @sikhaj
Oraz @m__b
Dziękuje również #syria za wsparcie w finale oraz wcześniejszym meczu! Yalla bracia!
Dziękuję także wszystkim drużynom które wzięły udział w turnieju!
#syriaspam #klasykiniepoprawnejmuzyki
Komentarz usunięty przez moderatora
@MojHonorToWiernosc: (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@NH35: Ja 3 i chyba Michał 2 ale tego do końca pewny nie jestem bo chyba Michał 1 i ktoś 1 tylko nie pamiętam kto ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ciii, On już się #!$%@?ł z radości xD