Wpis z mikrobloga

Ależ mnie bóldupy złapał, ja tego nie rozumiem, czemu ze wszystkich lasek którą mają tylko chęć pograć w #csgo i umieją into myszka + klawiatura i strzelać robić się od razu progameraki z cycami na twitchu kanały na youtube i stuleje jeszcze boostują te szmaciury na 10 lv faceit.

#bekazpodludzi

Przykład poniższy Kristina Đukić
źródło: comment_ejEboeQymcjtTjzBjzajx8FrNyE6kf5N.jpg
  • 18
@Sash_a I jeszcze #!$%@?, wbije ci taka do teamu, i ,,drop mi ewjwipi hihihi" stulejki już lecą, albo stoi na midzie jak ta #!$%@? i ,,ej chlopaki, ja nie umiem e to grać hihihi" i farci ta #!$%@?, norma na profilu lvl over9000 i 500 zdjęć samego dekoltu, tradelinki do prezenciku itd. XD
@Sash_a: no nie, robiąc na kasie w stonce czy przerzucając burgery(czyli tam, gdzie wystarczają ich faktyczne kwalifikacje) to za dobrze nie pożyjesz. A że spermiarze betabankomaty mają często fetysz "gejmerek", to nawet mocno przeciętna wizualnie panna, która za cholerę nie umie grać w grę, na której się promuje, jak pokaże kawałek cycka to zostanie obsypana kasą przez permanentne #!$%@?(a jak nie ma cycków, to wystarczy że przypadkowo pokaże kawałek stopy, z
@Sash_a Taa, grałem już takimi, sam wychodzilem bo stulejki wiadomo, rzucę awp to uh kutanga zwiut xD, nie powiem poznałem kilka takich ogarnietych dziewczyn z którymi dało sie grać i jak czegoś nie wiedziała to pytala sie
@Pitaq: na lanach pare poznałem lasek ale wszystkie też jebnięte były,
@benethor: chodziło mi bardziej o to że wystarczy że laska zgodzi się pokazanie cyca / dupala lub dotknie siura w dużym uproszczeniu
@Sash_a: no właśnie najsmutniejsze w tym jest to, że nawet tyle nie muszą robić, wystarczy że zrobią nadzieję np. zakładając bardziej obcisłą bluzkę, a spermiarzom już #!$%@?. Chciałoby się powiedzieć trochę #!$%@? godności panowie, ale szkoda strzępić ryja, bo wiadomo że to nic nie da.
@Sash_a: bo faceci są głupi i dla seksu zrobią wszystko? Xd niedawno na głównej wyplusowano wpis o tym jak koleś weźmie laskę siłą i jeszcze nagra i każdy się podniecał i chciał nagranie. Jakies 800 ludzi noe zajarzyło ze to bajt i miało nadzieję, że dostaną.