Aktywne Wpisy
Ataxia +80
Ten mityczny gracz pc z podłączonym kompem i wygodnie grający na kanapie to jest jedna z legend, nikt nigdy nie widział, bo każdy po podłączeniu raz ma dość, się tyle narobić musiał. Mityczne podłączanie PC pod tv następuje mniej więcej w wieku 13 lat, gdy starzy wychodzą do wujków, jarasz się, odpinasz, nigdy nie powtarzasz.
Chwale się że jestem tym mitycznym graczem pc który gra na padzie w salonie - gdzie odebrać
W pare dni stracilem 40% portfela btc. Mam gdzies spadki btc bo wiem ze kiedys odbije, ale chcialem pobawic sie w kryptowalutach. I tak to sie skonczylo ze gdy inni zyskuja po 100% dziennie ja stracilem prawie polowe calego portfela. W co nie wszedlem w coina to zaraz szybko spadalo, a ja chcac ciac straty to wychodzilem. Z 0.1 BTC (kupilem go za 60% moich calych oszczednosci) mam 0.047 BTC. Teraz na ADX zakupilem po namowie Oskarka89 po 0.00020056. Sprzedalem w panice po 0.00017650. Teraz to wzroslo po tym jak sprzedalem do 0.00023056. Podobnie bylo z verge. Kupilem po 0.0000192, sprzedalem po 0.00001113. WSZEDZIE po tym jak kupie to spada. ZAWSZE jak sprzedam to rosnie. Jestem nieudacznikiem nawet w krypto. Mialbym #!$%@? gdyby nie to ze wszyscy zyskuja kupe kasy na krypto, dla nich 40% wzrostu to jest nic. A ja trace jak popieprzony. Wlasnie wyplacam te bitcoiny z duza strata na konto. #!$%@? to. Nieudacznik zawsze bedzie nieudacznikiem.
#kryptowaluty #bitcoin
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora
1. znać rynek
2. obserwować czasy wzrostów/spadków/odkuć
3. pośpiech - o ile właśnie nie zarabiasz - jest baaaardzo złym doradcą. bawiłem się DOGE na bardzo małą skalę, cieszyło mnie to, że po 2 tygodniach ślęczenia udało mi się zarobić kolejną złotówkę. każda operacja natychmiastowej sprzedaży w panice była złą decyzją.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie no, to tak nie działa. Pieniądze nie biorą się z nikąd. To jest gra o sumie zerowej(tylko przesuniętej w czasie). Żebyś ty mógł zyskać, to ktoś (albo zwykle kilku ktosiów) musi stracić :)
Więc zyskuje kilka tysięcy, a traci dziesiątki tysięcy, tylko mniej. No ale ci co tracą się nie chwalą. Albo jeszcze nie wiedzą, że
Mi siacoin ze 180sat we wrześniu spadło na 55sat i ni ch#ja nie sprzedałem ani jednego.
Dopiero teraz się odbiłem w sat. W dolarach byłem na plus już przy 70sat bo btc wzrósł 4 razy.
To samo miałem z bts, część kupiłem po 3000sat, spadł do 1000sat ale btc wzrósł to nie byłem w plecy 66% tylko ze 30%.