Aktywne Wpisy
Ryneczek +1252
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +41
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Dzisiejsze promocje z #gearbest
** <-- tak oznaczyliśmy najlepsze, według nas, promocje
LINK - Głośnik #xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.0 za $8.99
LINK - Mysz gamingowa Combaterwing CW-80 USB Wired Optical Gaming Mouse za $14.99
LINK - Odkurzacz automatyczny ILIFE V7 z wysyłką z Polski za $125.99
LINK - Maseczka Foldable Anti-haze Breathable Mask za $0.99
LINK - Głośnik Xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.1 z wysyłką z Polski za $20.99
LINK - Słuchawki Meizu EP51 Bluetooth HiFi Sports Earbuds za $22.99
LINK - Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version z wysyłką z Polski za $29.99
LINK - Xiaomi Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi Connection za $42.99
LINK - Xiaomi Redmi 5A 2GB RAM 16GB ROM Global Version za $89.99
LINK - Cubot X18 3GB RAM 32GB ROM z wysyłką z Polski za $109.99
LINK - Elephone P8 Mini 4GB RAM 64GB ROM za $119.99
LINK - Coolpad Cool 1 4GB RAM 32GB ROM za $129.99
LINK - Nubia Z17 Mini 6GB RAM 128GB ROM Global Version za $279.99
LINK - Projektor VIVIBRIGHT GP90 LCD Projector 3200 Lumens z wysyłką z Polski za $125.99
LINK - Monitor HKC Q320 Pro Computer Monitor 31.5 inch z wysyłką z Polski za $249.99
LINK - Xiaomi Mi Note 2 6GB RAM 128GB ROM za $319.99**
Chcesz na bieżąco dostawać powiadomienia o promocjach?
Zobacz nasz drugi tag cebulaonlinelive.
Linki bezpośrednie:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
Cebulowa grupa na FACEBOOKuTWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @cebula_online @ChineseMobilePhones @#!$%@? @Mollo @Pijokot @vwolfi @Pjotsze @PurpleHaze @downinthedumps @KrystianEuropejski @masterhak2 @Mato @aukolb @dindon1234 @paciks @ptaaq @Frexor @ktosilla @hoop @matiwoj11