Właśnie mi przyszła ta szczoteczka i mam parę pytań: 1) Jak uruchomić BT w szczoteczce? Czytałem, że niby wystarczy włożyć ją do bazy i podłączyć do prądu, wtedy BT włączy się automatycznie - u mnie tak się nie dzieje. 2) Dlaczego aplikacja do jej obsługi - Soocas - chce dostać uprawnienia do wykonywania połączeń i ich historii? ( ͡º͜ʖ͡º) 3) Która apke najbardziej polecacie, bo tak jak napisałem w drugim punkcie - tę co ja znalazłem to chce jakieś dziwne uprawnienia przy uruchomieniu
@dawid110d: musisz w apce włączyć wyszukiwanie i mieć szczoteczkę blisko. Znaczek bt zacznie mrugać na szczotce. Czasami trzeba popróbować kilka razy bo nie chce znaleźć. Jak będą problemy z wyszukaniem, włacz GPS na fonie.
1) Jak uruchomić BT w szczoteczce? Czytałem, że niby wystarczy włożyć ją do bazy i podłączyć do prądu, wtedy BT włączy się automatycznie - u mnie tak się nie dzieje.
2) Dlaczego aplikacja do jej obsługi - Soocas - chce dostać uprawnienia do wykonywania połączeń i ich historii? ( ͡º ͜ʖ͡º)
3) Która apke najbardziej polecacie, bo tak jak napisałem w drugim punkcie - tę co ja znalazłem to chce jakieś dziwne uprawnienia przy uruchomieniu
#soocas #xiaomi #szczoteczka #soocare
@waluch: a skad taka porada? uzywasz apk na androidzie? ktorej? bo mi anglojezyczna przestała łączyć i tylko chinskie MiHome łączy ze szczotą