Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pirzu: w magisk możesz normalnie zainstalować xposed, więc masz moduły z obydwu źródeł. Inna sprawa, że xposed zepsuje safetynet.
Miałem pytać nougat czy oreo, ale chyba na oreo xposed nie ma jeszcze.
  • Odpowiedz
@matti05: Juz tak dawno nei rootwalem ze pozapominalem jak to jest :D mam Magiska, xposed zainstalowalem zipem - co dalej ? W magisku nie widze zeby widzialo xposed, jak z magiska chce zainstalowac sdk25 (bo 7.1.1) to wywala failed
  • Odpowiedz
  • 0
@Pirzu: bo pewnie zipem sflashowałeś framework i magisk nie pozwala tego zrobić ponownie, musisz do tego mieć xposed installer.
Ja dawno nie używałem xposed i z ciekawości zainstalowałem. Tyle co listę modułów sprawdziłem sobie i wywaliłem, bo nic interesującego tam nie było.
  • Odpowiedz
@matti05: Eeee tam, gravitybox zawsze robi robote czy zmiany ikonek, lock screena etc :P Wlasnie suzkalem installera, byl ukryty w watku na xda, dzieki :)
  • Odpowiedz
  • 2
@Pirzu: albo już za stary jestem na takie zabawy, albo to co mam w custom romach mi wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@xGogi: @matti05: Gravity gryzie sie z innymi modami wiec stweirdziłem ze nie potrzebuje Xposed xD wolę androidpay xD jest cos ciekawego na magiska? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Pirzu: ciemny yt z działaniem w tle, klasycznie viper
Trzeba też brać pod uwagę, że na oreo jeszcze mało działa.
Op5T teraz używasz?
  • Odpowiedz