Aktywne Wpisy
balticporter +490
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Historycznygagatek +717
Całe życie w jednym miejscu. Kiedyś za dzieciaka największe przekleństwo - wiocha, poniemiecki dom, kawałek ziemi gdzie trzeba ciągle coś robić bo rodzice każą. Teraz wychodzę za ten sam dom z takim widokiem i cieszę się z tego, że tu jestem. ŚP. Tatko miał rację, że jeszcze kiedyś to wszystko docenię. Nie dość, że właśnie zaczynam nowy etap w życiu gdzie jako Przewodnik Sudecki Górski będę oprowadzać ludzi po swoich rewirach opowiadając
Ps. Rzekomo zrobiliście wszystko ,żeby zamówienie zostało wysłane 21 grudnia.To coś kiepsko z tym waszym robieniem....https://drive.google.com/file/d/1hOr0DRl2S-cVOlybvaGCEUj-NNfn2PS1/view?usp=sharing
@tomkusi1: morele nie raz już pokazało, że nie ogarniają sprzedaży
Komentarz usunięty przez autora
co nie zmienia faktu, że morele na ciota
Ja nawet mogę jechać te 70km do netpunktu,ale niech chociaż coś z tym rusza....
Bo jak mogę inaczej interpretować wasz post "pozostaje przeprosić; towar był na stanie, 20 grudnia mieliśmy wpłatę. Skontaktujemy się z Tobą mailowo jeszcze w tej sprawie." ? Oczekuję jakiegoś zadośćuczynienia,bo inaczej nie stracicie