Wpis z mikrobloga

@Greiz: lesze led bo chroni Ci wyswietlacz i mozesz pozbyc sie AoD majac nadal ta funkcje
zamiast crystal lepsza alcantara, jest swietna
szkla nie polece, u mnie lezy whitestone dome ale to wydatek ok 180 zł
@Greiz: no clear view to inne etui niz crystal. clear view masz wiecej zastosowan niz led -> masz caly panel AoD na tej klapce z przodu, mozesz za pomoca tego otwierac powiadomienia + polaczenia + zegary (na led masz tylko godzine, animacje gdy gra muzyka i animacje wiadomosci), tylko ta klapka sie rysuje bo to plastik czy inne podobne tworzywo. tutaj kwestia jaki wolisz material (osobiscie preferuje clear view bo sie
@mavon: Hm, jesteś pierwszą osobą, którą spotykam w internecie, która tego nie doświadczyła. Największe polskie i największe światowe fora o tym piszą dość intensywnie. Ale może jakoś turboidealnie nałożył Ci się klej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BTW - używasz dome z alcantrą? Miałem ją przez parę dni, ale uznałem, że szybko się zniszczy / będzie odkurzaczem i zwróciłem. Jak wrażenia? Może czas do niej wrócić.
@nabavzbjl: obecnie siedze na clear view na zmiane z alcantarą (czarna). clear mi się troche porysował na przodzie (2 tygodnie), alcantara od prawie 3 miesięcy nic się nie dzieje (bałem się że te koncówki na dole sie powyginają wkońcu ale o dziwo trzyma się mocno).

odnośnie dome, kurcze zrobiłbym zdjęcia ale mam jak teraz. tylko po instalacji musiałem poczyścic klej na granicach szkła ale tak to nic
@nabavzbjl: po lampie zostały mi takie kuleczki na lewej i prawej ściance, chwila ze ściereczką i już było ok. leży jakieś 2 tygodnie i na razie nic się nie dzieje. na s8+ ok 3,5 miesiąca też jest ok, chociaż jego mało używam.

większy problem z tego co czytałem to klej w głośniku, ale jaja z tym były u niektórych :-)
@mavon: Mnie się trochę dostało do szufladki na rysik. Wytarłem, pośmierdziało parę dni i tyle.

Mam inne dobre szkło, ale nie chcę tej wiedzy upubliczniać, bo jak się Mirki na nie rzuco i zaczno zwracać jak dome, to przestaną do PL wysyłać, a wolę, żeby źródło istniało ;)