Aktywne Wpisy
gosvami +221
fujiyama +26
#programowanie #programista15k
Chyba czas zmienić zawód. Chciałem wybić dziury na okna w domu, który kupiłem.
Trzeba wziąć piłę, wyciąć w ścianie 6 dziur 2x1.5 metra, a wcześniej wstawić nadproże czyli kawałek betonu nad oknem i zacementować.
Przyszedł Pan, obejrzał, pomierzył po czym zadzwonił i powiedział, że za całość to on weźmie 36K bo tak mu wyszło z cennika z jakiegoś zasr$#go portalu dla budowlańców.
To za te max 5 dni roboty wyjdzie
Chyba czas zmienić zawód. Chciałem wybić dziury na okna w domu, który kupiłem.
Trzeba wziąć piłę, wyciąć w ścianie 6 dziur 2x1.5 metra, a wcześniej wstawić nadproże czyli kawałek betonu nad oknem i zacementować.
Przyszedł Pan, obejrzał, pomierzył po czym zadzwonił i powiedział, że za całość to on weźmie 36K bo tak mu wyszło z cennika z jakiegoś zasr$#go portalu dla budowlańców.
To za te max 5 dni roboty wyjdzie
Mirkii pomóżcieee, rozstałem się z dziewczyną jakieś dwa miesiące temu było mi ciężko wiadomo jak to jest, po jakimś miesiacu poznałem inną i się w niej zakochałem i teraz jesteśmy razem, ale od jakiegoś czasu dalej nie mogę zapomnieć o tamtej, dręczy mnie to strasznie tak jakbym za nią tęsknił, na jakiś czas udało mi się zapomnieć ale teraz to znów wraca, będąc z tą nie czuje się specjalnie szczęśliwy, i nawet z tą byłą się dziś spotkałem. Co o tym sądzicie, ktoś podpowie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora