Wpis z mikrobloga

Mirki, aplikowałem do firmy zajmującej się głównie budową, modernizacją, serwisem systemów lotniskowych m.in systemy oświetlenia nawigacyjnego, transport bagażu, ILS czyli instrumentalnymi systemami lądowania, radiolatarnie, systemy radiowe, antenowe (PAP).
Jak myślicie, warto? Czy ktoś mi może powiedzieć co ja tam mogę robić jako inżynier? Może ktoś już pracuje na podobnym stanowisku i może co nieco powiedzieć? #praca #elektryka #lotnictwo #lotnisko #oswietlenie #radiokomunikacja i trochę #budownictwo
  • 4
  • Odpowiedz
@spec_IT: szukali w ogłoszeniu inż budownictwa czy jakoś inaczej? wg. mne inż jak najbardziej się nadaje jak ogarnia (na wymaganym poziomie) elektrykę, wentylację, pewnie coś jeszcze, ciekawe czy mają kogoś kto podbija wykonanie czy może masz uprawnienia na wyżej wymienione sieci?
ja bym aplikował, zawsze to coś innego niż stan surowy czy wykończeniówka
  • Odpowiedz
Częste wyjazdy są po całej Polsce, robota na świeżym powietrzu nieważne czy sezon zimowy czy letni, z opinii czytałem, że jest tam praca fizyczna, ale mam nadzieję, że nie obsługa łopaty i do kopania rowów pod kable.
  • Odpowiedz